Najem električnega vozila / rent-a-scooter

V naši trgovini v Ljubljani nudimo tudi izposojo električnih skirojev in mobilnostnih skuterjev za starejše in druge z gibalno oviranostjo. Možen je dnevni ali daljši najem, nudimo popust ob izposoji več vozil hkrati ter za daljše najeme (7 dni in več). Pišite nam na info@smartelektro.si ali nas pokličite na 070 737 139

Elektro skuter za invalide in druge s težavami s hojo je na voljo v tri ali štirikolesni izvedbi, oba preprosto zložljiva za prevažanje v avtomobilu. Zložljivi invalidski oziroma mobilnostni skuterji v naši ponudbi so z izjemno nizko težo (od 15 do 27 kilogramov) izjemno praktični za prevažanje v avtomobilu, dvigalih, hotelih, trgovinah in podobno.

Mobilnostne skuterje za najem si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Splošni pogoji najema

 1. Najemnik z najemom vozila prevzema vso odgovornost za morebitno nastalo škodo na vozilu ter tretjim osebam.
 2. Najemnik z najemom vozila prevzema vso odgovornost za morebitne poškodbe sebe ali drugih oseb.
 3. Ob morebitni poškodbi najetega vozila najemnik krije popravilo po veljavnem ceniku servisa do največ 80% vrednosti novega vozila. Vozilo najemodajalec skupaj z najemnikom pregleda ob predaji in vračilu.
 4. Izposojeno vozilo ni zavarovano. Eventuelna kraja vozila je odgovornost najemnika. Najemnik je ob najemu seznanjen, da bo v tem primeru plačal 100% vrednosti novega vozila.
 5. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 6. Najem vozila ter aro najemnik plača vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 7. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava vsak dodaten dan po objavljenem ceniku na spletni strani.
 8. V kolikor vozilo ni vrnjeno najkasneje v 3 dneh po izteku najemnega obdobja, bo prijavljeno na Policijo kot ukradeno.
 9. Vozilo se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb ali bolezni ob predložitvi zdravniškega potrdila in le od dne vračila vozila do konca dogovorjenega obdobja izposoje.
 10. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.
 11. Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu opreme in uporabo le teh za namene statistične obdelave. Izposojevalec se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Elektro skuter za invalide in starejše

Zložljivi in lahki električni vozički v naši ponudbi nudijo maksimalno uporabnost ter mobilnost po izjemni ceni brez konkurence. Naši skuterji so opremljeni z litij-ionskimi baterijami najvišje kakovosti z nadpovprečno kapaciteto za dolgo življenjsko dobo ter velik domet. Brezskrbna uporaba in minimalni stroški vzdrževanja so poleg praktičnosti naš glavni cilj, zato stranki pred nakupom omogočamo testno vožnjo ali izposojo elektro skuterja, hkrati pa vam naša izkušena ekipa svetuje na podlagi 10-letnih izkušenj. Če imate težave s hojo, izberite Smartelektro električni skuter za invalide ali starejše! Oglejte si trikolesni skuter na TEJ POVEZAVI ali štirikolesni skuter TUKAJ.