Enostavno polnjenje kjerkoli in kadarkoli

Vsi električni skuterji NIU imajo snemljivo baterijo, ki vam omogoča enostavno polnjenje tudi takrat, ko v bližini vašega skuterja ni električne vtičnice.

Udobje litij-ionske tehnologije

Svoboda v raziskovanju okolja, ki nas obdaja, se začne z lahko in prenosno baterijo, sestavljeno iz originalnih Panasonic litij-ionskih celic. V kompaktno ohišje smo uspeli namestiti maksimalno število celic, ob čemer smo ohranili težo na neverjetno nizkih 6-10 kg (odvisno od modela skuterja). V srcu NIU baterije se nahaja sistem za upravljanje baterije (BMS), čigar inspiracija izhaja iz vodilnih rešitev v avtomobilski industriji in maksimalno ohranja in skrbi za optimalno delovanje NIU akumulatorja.

Na vse skuterje in akumulatorje nudimo kar dve leti garancije.

100km = 0.50€

* Cena za prevoženih 100km je informativne narave in se spreminja glede na model električnega skuterja, težo voznika in način vožnje.

Razviti za zmogljivost

Prihodnost urbanega raziskovanja zahteva globlje razumevanje litij-ionske tehnologije. E-skuterji NIU so opremljeni s preverjenimi in zmogljivimi litij-ionskimi Panasonic 18650 baterijami, ki z nizko težo in velikim dometom odlično odgovarjajo potrebam urbanega prevoza na dveh kolesih. Tako smo dobili lahek, prenosen, učinkovit in varen baterijski sklop.

NIU akumulatorji vključujejo PTC-tehnologijo, ki ločuje vsako celico v bateriji – če ena celica odpove, to ne vpliva na delo celotnega baterijskega sklopa.

PACK-tehnologija

Integriran oklep baterijskega sklopa

Z uporabo PACK* tehnologije, sprejete s strani vodilnih proizvajalcev v avtomobilski industriji, v kreiranju »oklepa« okoli vsake celice smo zaščitili integriteto celotnega baterijskega sklopa.

Učinkovita energija
Optimizirana življenjska doba.

Optimizirano praznjenje pri nizkih temperaturah omogoča bistveno daljšo življenjsko dobo trajanja in število ciklov polnjenja in praznjenja NIU baterijskih sklopov v primerjavi s konkurenco.

Hitro polnjenje

Naši skuterji se s priloženim polnilcem napolnijo do 80% v 3-4 urah, do 100% pa v 6-7 urah. Električni skuter N-GT ima serijsko priložen hitri polnilec, ki baterijo do 100% napolni v dobrih 3 urah.

NIU 2-letna garancija

Naslednji dve leti lahko brezskrbno uporabljate svoj skuter. Baterijski sklop ima 2-letno NIU garancijo. Če bo šlo kar koli po zlu, bomo mi poskrbeli za odpravo težave.*

*24-mesečna garancija vključuje proizvodne pomanjkljivosti, kot so nenormalna napetost, nezmožnost polnjenja ali nenormalno zmanjšanje kapacitete baterije. Upoštevati je treba, da zmanjšanje kapacitete, ki je normalna za pretečeni čas, kot tudi temperaturni in klimatski pogoji ne bodo upoštevani pri reklamacijah baterij, če bo skuter uporabljan zunaj predlaganih temperaturnih in klimatskih razmer.