Električni motocikel

NQi-GT

ZnamkaNIU
Teža105 kg
Nosilnost200 kg (2 osebi)
Doseg na polnjenje100 do 150 km (odvisno od izbranega načina vožnje)
Največja moč4.500 W
Najvišja hitrost70 km/h*
Pnevmatike spredaj/zadaj12″/12″
*Spada v kategorijo A1 (izpit za motocikle do 125ccm).

NQi-GT barvne kombinacije

e-skuter, za katerim ni gneče.

in 100 kilometrov daleč.

NQi-GT v SPORT načinu vožnje ob izjemnem pospešku doseže končno hitrost 70 km/h, hkrati pa lahko prevozi do 100 kilometrov z enim polnjenjem. Za še večji domet pa preklopite v varčni način, ki mu omeji moč in hitrost ter tako omogoča do kar 150 kilometrov vožnje.

Prenosen li-ion akumulator

NQi-GT je opremljen z dvema ločenima prenosnima akumulatorjema znamke Panasonic. Akumulatorja imata priročen gumiran ročaj za enostavno prenašanje.

Kapaciteta: 4,2 kWh (2 x 2.100 Wh)
Vrsta: Panasonic 18650
Polnjenje: 3h do 100% en akumulator, 6h oba akumulatorja (polnita se lahko hkrati ali posamezno).
Garancija: 2 leti

BOSCH + FOC pogonski sklop

nemška preciznost do potankosti

V sodelovanju s podjetjem BOSCH smo izdelali izjemno učinkovit in pameten motor, ki v kombinaciji s tehnologijo FOC (Field Oriented Control) nudi enakomeren pospešek ter še nižjo porabo, sistem EBS pa ob zaviranju energijo izkoristi za polnjenje akumulatorja.

Več, kot le skuter.

NQi-GT je v celoti opremljen z LED svetili, tempomatom, avtomatskim izklopom smernikov, aktivno mobilno aplikacijo z alarmom in GPS sledenjem, USB polnilcem, dinamičnim LED zaslonom …

LED osvetlitev

Od “halo” LED žarometa do zavorne luči moderna LED tehnika nudi učinkovito 360° razsvetljavo za optimalno varnost tudi ponoči.

CBS nadzor zaviranja

NQi-GT nudi optimalno zaviranje s pomočjo elektromotorja, ki del energije ob zaviranju vrne v akumulator, kar omogoča do 5% več dometa.

Enostaven kot mobilni telefon

S priloženim polnilcem lahko polnite baterijo preko domače vtičnice direktno v skuterju, ali pa akumulatorja vzamete iz skuterja in odnesete do najbližje vtičnice. Domov, v garažo ali morda pisarno.

NIU App

Obveščanje v realnem času

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

NIU APP omogoča spremljanje statusa vašega NQi skuterja v realnem času. Tudi, kadar skuter ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji NIU-servis in prebirate navodila za uporabnike … In to je šele začetek.

NAKUP

Si želiš novi NQi-GT? Naroči svojega in postani del čistejše urbane mobilnosti.

niu-servis-slovenija

NIU jamstvo

Vsi NIU skuterji in mopedi imajo 24-mesečno garancijo na baterijo in komponente.  Svoj električni skuter/moped NIU lahko pripeljete k nam na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa vam le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.