NIU serija N

LiteSport
Teža95 kg95 kg
Nosilnost200 kg (2 osebi)200 kg (2 osebi)
Domet70 ali 40 km85 ali 55 km
Največja moč1.800 W2.300 W
Hitrost25 ali 45 km/h25 ali 45 km/h
Pnevmatike spredaj/zadaj12″/12″12″/12″

Revolucija na področju e-mobilnosti

Edinstven od daleč. Vrhunski od blizu.

Po svetovnem uspehu v preteklih letih je izpod rok proizvajalca NIU sedaj na voljo prenovljen, še boljši e-skuter serije N. Odlikujejo ga predvsem drzno oblikovan prednji LED žaromet, tempomat, USB polnilec ter izjemno nizko težišče, zahvaljujoč domiselni lokaciji akumulatorja, ki je postavljen pod voznikove noge, ter tako ohranja večji prtljažni prostor pod sedežem ter izjemno nizko težišče za še boljšo okretnost. Lahek litij-ionski akumulator lahko enostavno vzamete iz skuterja in ga napolnite doma ali v pisarni. Skuter je serijsko opremljen z zmogljivim in tihim pogonom nemškega proizvajalca Bosch, različica N Sport pa se ponaša še z litijevim akumulatorjem Panasonic z dometom do 80 kilometrov.

Domet do 85 kilometrov

N Sport s hitrostjo 45 km/h prevozi do 55 kilometrov, omejen na 25km/h pa kar do 85 kilometrov, kar omogoča cel dan svobodnega gibanja po urbanih središčih. To ni le skuter, temveč tudi novo urbano raziskovalno vozilo. Med tednom v službo, čez vikend pa pobeg v naravo, sami ali v dvoje.

Ugodnejša različica N Lite ima domet do 70 kilometrov pri 25 km/h ter do 40 kilometrov pri 45 km/h.

BOSCH + FOC pogonski sklop

nemška preciznost do potankosti

V sodelovanju s podjetjem BOSCH je NIU izdelal izjemno učinkovit in “pameten” elektromotor, ki v kombinaciji s tehnologijo FOC (Field Oriented Control) nudi enakomeren pospešek ter še nižjo porabo energije, sistem EBS pa ob zaviranju energijo izkoristi za polnjenje akumulatorja.

 

Preprost in eleganten

Filozofija, ki nas je vodila pri oblikovanju skuterja: Včasih se z manj lahko doseže več. Zato se stabilno ogrodje in vrhunska tehnologija skrivata pod lahkotnim in elegantnim, a unikatnim dizajnom.

Od prve skice do zadnjega vijaka…

…smo stremeli k izdelavi najbolj naprednega pametnega električnega skuterja na svetu. Verjamemo, da so naše tehnološke inovacije pod “kožo” skuterja N zaživele šele potem, ko smo dovolj pozornosti namenili oblikovnim detajlom.

NIU App

Obveščanje v realnem času

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

NIU APP omogoča spremljanje statusa vašega N skuterja v realnem času. Tudi, kadar skuter ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji NIU-servis in prebirate navodila za uporabnike … In to je šele začetek.

niu-servis-slovenija

NIU jamstvo

Vsi NIU skuterji in mopedi imajo 24-mesečno garancijo na baterijo in komponente.  Svoj električni skuter/moped NIU lahko pripeljete k nam na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa vam le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.

NAKUP

Si želiš novi NQi Lite ali Sport? Naroči svojega
in postani del čistejše urbane mobilnosti.