NIU serija NQi

Hitrost 25 km/h ali 45 km/h
Teža 89 kg (z baterijo)
Nosilnost 190 kg (2 osebi)
Največja moč 2,3 kW (2 kW 25 km/h)
Nazivna moč 1,8 kW (1,6 kW 25 km/h)
Baterija 1,56 kWh prenosna
Baterija “extended range” 2,1 kWh prenosna Panasonic
Domet pri 25 km/h 65 km / extended 90 km
Domet pri 45 km/h 50 km / extended 70 km
Pnevmatike spredaj/zadaj 90/90-12

Revolucija na področju e-mobilnosti

Edinstven od daleč. Vrhunski od blizu.

Po svetovnem uspehu v preteklih letih je izpod rok proizvajalca NIU sedaj na voljo prenovljen, še boljši e-skuter serije NQi. Odlikujejo ga predvsem drzno oblikovan prednji LED žaromet, samodejni izklop smernikov, tempomat, GPS sledilnik, USB polnilec ter izjemno nizko težišče, zahvaljujoč domiselni lokaciji akumulatorja, ki je postavljen pod voznikove noge, ter tako ohranja večji prtljažni prostor pod sedežem. Lahek litij-ionski akumulator lahko enostavno vzamete iz skuterja in ga napolnite doma ali v pisarni. Skuter je serijsko opremljen z zmogljivim in tihim pogonom nemškega proizvajalca Bosch, različica “extended range” pa se ponaša z litijevim akumulatorjem Panasonic z dometom do 90 kilometrov.

Različica s podaljšanim dosegom:

V letu 2023 je električni skuter NQi Sport na voljo z večjo, 60V 35Ah (2,1 kWh) prenosno baterijo proizvajalca Panasonic, ki zadošča za 90 kilometrov vožnje pri hitrosti 25 km/h ali 70 kilometrov pri 45 km/h, kar omogoča cel dan svobodnega gibanja po urbanih središčih. To ni le skuter, temveč tudi novo urbano raziskovalno vozilo. Med tednom v službo, čez vikend pa pobeg v naravo, sami ali v dvoje.

Ugodnejša različica NQi Standard je opremljena s prenosno baterijo 60V 26Ah (1,56 kWh), ki vam omogoča do 65 (pri 25 km/h) oziroma 50 (pri 45 km/h) kilometrov vožnje z enim polnjenjem.

BOSCH + FOC pogonski sklop

nemška preciznost do potankosti

V sodelovanju s podjetjem BOSCH je NIU izdelal izjemno učinkovit in “pameten” elektromotor, ki v kombinaciji s tehnologijo FOC (Field Oriented Control) nudi enakomeren pospešek ter še nižjo porabo energije, sistem EBS pa ob zaviranju del energije izkoristi za polnjenje akumulatorja.

 

Preprost in eleganten

Filozofija, ki nas je vodila pri oblikovanju skuterja: Včasih se z manj lahko doseže več. Zato se stabilno ogrodje in vrhunska tehnologija skrivata pod lahkotnim in elegantnim, a unikatnim dizajnom.

Od prve skice do zadnjega vijaka…

…NIU stremi k izdelavi najbolj naprednega pametnega električnega skuterja na svetu. Skuter NQi je trenutno najboljši približek le-temu in uporabniku nudi zanesljivost, pestro serijsko opremo ter tehnologijo, ki je ne najdete v nobenem drugem skuterju. 

NIU App

Obveščanje v realnem času

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

NIU APP omogoča spremljanje statusa vašega NQi skuterja v realnem času. Tudi, kadar skuter ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji NIU-servis in prebirate navodila za uporabnike … In to je šele začetek.

niu-servis-slovenija

NIU jamstvo

Vsi NIU skuterji in mopedi imajo 24-mesečno garancijo na baterijo in pogonske komponente.  Svoj električni skuter/moped NIU lahko pripeljete k nam na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa vam le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.

NAKUP

Si želiš novi NQi Standard ali Extended range?
Naroči svojega in postani del
čistejše urbane mobilnosti.