Električni moped SuperSoco

TS Street Hunter

ZnamkaSuperSoco
Teža103 kg
Nosilnost2 osebi
Domet na polnjenjedo 130 km z dodatno baterijo*
Največja moč3.500 W
Najvišja hitrost45 km/h (omejen)**
Pnevmatike spredaj/zadaj100/80-17 / 120/80-17

*Domet z osnovno baterijo je do 65 kilometrov.
**Spada v kategorijo AM (izpit za moped oziroma avto).

Motocikel? Moped! Vozen z izpitom za avto.

Električni moped TS Hunter ima hitrost omejeno na 45 km/h in tako spada v kategorijo mopedov/skuterjev, ki jih lahko vozite z izpitom za avto (kategorija AM). Temu primerna je njegova nizka teža (103 kilograme) ter preprosto snemljiv akumulator za polnjenje izven mopeda doma, v službi ali kje drugje. TS Hunter omogoča priklop dveh baterij hkrati za domet do 130 kilometrov na polnjenje.

2 leti garancije na vozilo in baterijo ter izjemna pozornost do detajlov prepričata še tako zahtevnega uporabnika. Moped lahko prevaža dve osebi, tehnično dovoljena obremenitev je 160 kilogramov. Opremljen je z disk zavorami spredaj in zadaj s sistemom CBS, LED svetili ter tihim pogonom največje moči 3.500W.
S priloženim polnilcem se baterija na domači vtičnici napolni v 3 urah do 100%.

4 barve, neskončno pogledov.

 

Električni moped TS Hunter posnema prave motocikle, hkrati pa lahkotno krmari po mestnih ulicah. Izberite svojo najljubšo barvo izmed atraktivnih kombinacij modre, bele, sive ali črne.

e-moped-ts-street-hunter-bel

 

TS Street Hunter se pohvali z atraktivnimi LED lučmi poskočnim hub pogonom v zadnjem kolesu, vgrajeno povezavo z mobilnim telefonom, ki omogoča GPS lociranje, statistiko vožnje, prikaz stanja baterije… Serijsko je opremljen s “keyless” vklopom brez ključa, alarmom ter možnostjo priklopa dodatne baterije s sistemom aktivnega upravljanja obeh baterij hkrati.

NAKUP

Si želiš novi TS Street Hunter? Naroči svojega in postani del čistejše urbane mobilnosti.

moped TS Street Hunter - siv