Slime – polnilo za zračnice 473 ml

 9,99 z DDV

Tesnilno polnilo Slime je odličen pripomoček za preventivo (zaščito pred predrtjem) in hitro krpanje pnevmatik z zračnico. Izdelano je iz tehnološko naprednih vlaken, polimerov in snovi za strjevanje, ki poskrbijo, da se luknja v pnevmatiki samodejno zakrpa. Eno pakiranje je dovolj za 4 zračnice na električnem skiroju.
DVA NAČINA UPORABE:
1. Preventivno: Spustite zrak iz pnevmatike vašega vozila (skiro, kolo, skuter…), skozi ventil zračnice natočite tekočino Slime in pnevmatiko ponovno napolnite.
2. Ob defektu: V pnevmatiko vlijete polnilo, jo malce obrnete okrog osi, da se polnilo enakomerno porazdeli, pnevmatiko napolnite z zrakom in že ste pripravljeni na nadaljnje dogodivščine.

Polnilo bo tesnilo pnevmatiko tudi v ekstremno nizkih in visokih temperaturah.

Nudimo tudi vgradnjo tekočine Slime na našem servisu v Ljubljani, za več informacij nas pokličite: 070 737 139 ali pišite na info@smartelektro.si


Tesnilno polnilo Slime je odličen pripomoček za preventivo (zaščito pred predrtjem) in hitro krpanje pnevmatik z zračnico. Izdelano je iz tehnološko naprednih vlaken, polimerov in snovi za strjevanje, ki poskrbijo, da se luknja v pnevmatiki samodejno zakrpa. Eno pakiranje je dovolj za 4 zračnice na električnem skiroju. DVA NAČINA UPORABE: 1. Preventivno: Spustite zrak iz […]