Burn-E: Zanesljivost

Pri Nami-ju že od samega začetka razvijajo vrhunske skiroje z eliminacijo šibkih točk, ki jih imajo konkurenčni skiroji. V nekaj letih se je izkazalo, da je Burn-E dejansko med najbolj zanesljivimi skiroji, hkrati pa za razliko od večine drugih z visoko stopnjo vodotesnosti nudi brezskrbno vožnjo tudi po mokrem.

Z inovativnimi rešitvami nudi najvišjo stopnjo varnosti, kar potrjuje tudi 3-letna garancija na okvir skiroja.

Nami Burn-E sistem zlaganja
Skiro Nami Burn-E 3 LED luči 360°

Dva zmogljiva motorja maksimalne moči 7.200W (nominalna moč 2x 1.500W) v kombinaciji z dvema 50 A sinusnima krmilnikoma zagotavljata tiho, a vznemirljivo pospeševanje do neverjetnih 100 km/h. Izjemno sine-wave krmiljenje vam omogoča, da skiro brez težav kontrolirate že pri hitrosti pešca – tudi pri nastavitvi polne moči.

VOŽNJA V DEŽJU

Ne obremenjujte se, ko vas ujame slabo vreme. Baterija in krmilniki so varno zaprti in popolnoma vodotesni. Pametno zasnovani blatniki preprečujejo pršenje vode. Skiro ima standard zaščite IP55, ki je dovolj za brezskrbno vožnjo v dežju in po mokrih podlagah.

PELJITE SE DLJE

Pričakujte kar 80 kilometrov dosega (preizkušeno s strani NAMI z voznikom, težkim 75 kg pri povprečni hitrosti 45 km/h). Skiro napolnite v samo 6 urah s priloženim hitrim polnilnikom 5 A.

KO NE VOZITE

Zložite svoj skiro NAMI v samo nekaj sekundah z mehanizmom čvrstim kot skala. Skiro ni narejen za nošenje v eni roki, ampak ga je mogoče zlahka dvigniti v prtljažnik z dvema rokama.

VOŽNJA PONOČI IN V PROMETU

Sprednja LED luč z 2000 lumni odlično osvetljuje cesto pred vami. 360° LED trak z zavorno lučjo ter smerniki in glasna hupa poskrbijo, da boste vidni in slišani v gostem prometu.

NASTAVITE SKIRO SVOJEMU STILU

Enostavno nastavite trdoto ter rebound (hitrost vračanja) amortizerjev za stabilnost na cesti ali udobje na grobih podlagah. Pametni zaslon vključuje 5 različnih popolnoma prilagodljivih načinov vožnje, vključno z nastavitvami za navor sprednjega in zadnjega motorja, električno zavorno moč, pospešek itd.

NAKUP

Si želiš novi NAMI Burn-E V3?
Naroči svojega in postani del
čistejše urbane mobilnosti.

Tudi na obroke preko leanpay.si
(vprašaj nas za več informacij)

Električni skiro Nami Burn-e led luči