Lahek, zložljiv in zanesljiv skuter.

Ta trikolesni skuter se enostavno zloži v 3 sekundah ter preprosto pospravi v prtljažnik tudi najmanjšega avtomobila. Kljub svoji majhnosti pa ima vse in celo več od večine drugih zložljivih električnih vozičkov.

S težo le 24 kilogramov (27 kg skupaj z baterijo) je med najlažjimi na trgu, kljub temu pa se ponaša z litij-ionsko baterijo izjemne kapacitete brez konkurence (48V 15Ah), ki je po vrhu še enostavno snemljiva za polnjenje izven vozička. Baterija s kapaciteto 720 Wh omogoča do kar 70 kilometrov dometa in zasenči konkurenco. *domet v prvi hitrosti (6 km/h)

Pogon v obeh zadnjih kolesih (2x 350W) nudi veliko moči in brezskrbno vožnjo popolnoma brez vzdrževanja, stopnjo moči in hitrosti pa uporabnik enostavno izbere na ekranu skuterja. Ta elektro skuter je popolna izbira za starejše ljudi, saj je opremljen z elektronsko zavoro za najvišjo stopnjo varnosti.

Ta zložljiv skuter je neverjetno enostaven tako za uporabo, kot zlaganje: zloži se namreč brez vijačenja ali pritiskanja gumbov in to v le dveh korakih, ki vam skupno vzameta le 3 sekunde. Zložen skuter lahko pospravite v prtljažnik avtomobila, v kot dnevne sobe ali pod stopnišče. Zložen voziček namreč zavzame le 44 cm v dolžino, 54 cm v širino in 83 cm v višino.

Dva motorja na zadnjih kolesih skuterju omogočata vožnjo v strme klance (do 25%, odvisno od teže uporabnika) ter velik navor ob speljevanju.

Enostavno zložljiv trikolesni skuter
mobilnostni tricikel - LCD ekran

Preprosta uporaba

Električni mobilnostni trikolesnik se vklopi s ključem, pospešuje pa z zasukom desne ročice. Na levi strani krmila je zavorna ročica, ki upravlja z zavorama na zadnjih kolesih, hkrati pa vključi tudi elektronsko zavoro za maksimalno varnost.

LCD zaslon prikazuje napolnjenost baterije, števec kilometrov ter hitrost vožnje, preko gumbov pa izberete stopnjo hitrosti in moči od 1 do 3 ter vklopite LED luči spredaj in zadaj.

Voziček je opremljen z udobnimi 10″ napihljivimi kolesi spredaj in zadaj (klasičen avtomobilski ventilček za enostavno polnjenje).

 

 

mobilnostni skuter - ALU ohišje
trikolesni skuter - nastavljivo krmilo

Praktičen skuter izjemnih zmogljivosti

Če potrebujete zložljiv skuter z izjemnim dometom 60 kilometrov (na prvi stopnji 6 km/h) s snemljivo baterijo za polnjenje izven skuterja, potem ne iščite naprej. Oglasite se v naši trgovini v Ljubljani in ga preizkusite, ali pa naročite svojega preko spleta. Pobrskajte po naši spletni strani, saj imamo v ponudbi še več zložljivih skuterjev!

električni mobilnostni tricikel

NAKUP in OGLED

Zložljiv mobilnostni trikolesnik si je možno ogledati v naši trgovini v Ljubljani, lahko pa vam ga, pripravljenega za uporabo, dostavimo na željeni naslov.

električni mobilnostni tricikel