Električni skuter YADEA EZEEGO

Ezeego je popolnoma nov model priznane znamke Yadea in združuje izkušnje predhodnikov s tehnologijo prihodnosti.

Glavne značilnosti:
– 12 colska kolesa s CBS zavornim sistemom
– Vklop s telefonom ali NFC kartico
– velik prtljažni prostor pod sedežem
– max. moč 2,7 kW
– hitrost 45 km/h (izpit za avto ali moped)
– Graphene baterija 72V 38 Ah za domet do 104 km!

Minimalni stroški, maksimalen užitek.

Udobje, varnost in ekonomičnost – vse združuje skuter Ezeego, ki vam nariše nasmeh na obraz takoj, ko se usedete nanj. Služba, šola ali sobotni izlet, za vse bo dovolj baterije, ki z enim polnjenjem nudi do 102 kilometra dometa (72V 38Ah graphene baterija). S hitrostjo 45 km/h poskrbi, da se po mestu zapeljete hitreje in udobneje, kot v avtomobilu. Ezeego = Easy go!
Skuter Yadea Ezeego - barvni LCD zaslon

LCD zaslon in Bluetooth povezava

Ezeego skuter omogoča enostaven vklop kar z vašim mobilnim telefonom, preko povezave Bluetooth, ali pa s priloženo kartico NFC, ki nadomešča klasične ključe.

Velik in pregleden ekran, ki je z visoko svetilnostjo dobro viden tudi v soncu, nudi vse pomembne informacije, vključno z uro in dvojnim prikazom napolnjenosti baterije; grafičnim in številčnim.

Samodejni vklop LED svetil ob zagonu, kratka in dolga prednja luč ter integrirani LED smerniki nudijo maksimalno varnost tudi ponoči.

30-litrski prtljažnik pod sedežem

Varno zaklenjen prtljažni prostor je dovolj velik za čelado, rokavice, jakno, denarnico in še kaj. Da boste imeli vedno proste roke!

CBS zavorni sistem*

Ezeego je opremljen s hidravličnimi disk zavorami s kombiniranim zaviranjem, ki v primeru naglega zaviranja razporedi silo na obe kolesi ter s tem varno in hitreje ustavi. *CBS je na voljo le pri nekaterih različicah modela Ezeego. Pred nakupom nas povprašajte o opremi skuterja.

Funkcionalnost na prvem mestu.

Vklop brez ključa (s telefonom ali NFC kartico)
Velika kolesa s hidravličnimi zavorami
Dvojno hidravlično vzmetenje spredaj in zadaj
Pregleden barvni ekran
Telefonska aplikacija
Velik sedež za dva potnika

Skuter, na katerega se lahko zanesete.

Yadea spada med 3 največje proizvajalce električnih skuterjev na svetu in je med najbolje prodajanimi tudi v Evropi. Model Ezeego je popolna novost na trgu in je plod raziskav ter izkušenj preteklih let. Temu primerno je vrhunsko oblikovan ter konstruiran, prav tako pa je vrhunska kakovost izdelave.

Izberi svojega Ezeego in se odpelji z vetrom v laseh ter nasmehom na obrazu!

ERGONOMIJA

Velik sedež nudi udobje dvema potnikoma, višina krmila ter postavitev nog pa vozniku omogočata prijetno vožnjo brez napora.

Ergonomija Ezeego skuterja

YADEA app

Informacije o skuterju na vašem telefonu

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

Yadea APP omogoča spremljanje statusa vašega Yadea skuterja v realnem času. Tudi, kadar skuter ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji Yadea servis in prebirate navodila za uporabnike … In to je šele začetek.

niu-servis-slovenija

Smartelektro jamstvo

Električni skuter Yadea Ezeego ima 12-mesečno garancijo (z možnostjo podaljšanja na 24 mesecev) na baterijo in električne komponente. Svoj električni skuter/moped Yadea lahko pripeljete k nam v Eskuter center Ljubljana na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.

NAKUP

Si želiš novi Ezeego skuter? Izberi svojega in postani del čistejše urbane mobilnosti.

Električni skuter 45km/h Yadea Ezeego AM