Električni skuter Yadea C-Umi 25 ali 45 km/h

Skuter C-Umi

ZnamkaYadea
Teža60 kg
Nosilnost2 osebi
Domet na polnjenjedo 75 km*
Največja moč1.800 W
Najvišja hitrost45 km/h* (moped)
Pnevmatike spredaj/zadaj10″ x 3″ tubeless

*Naš testiran domet: 55 km pri 45 km/h (kategorija AM – izpit za moped oziroma avto).

Majhen, lahek in okreten skuter za vsakogar.

Yadea C-Umi električni skuter, led luči

SENZOR BLIŽINE KLJUČA – KEYLESS SISTEM

C-Umi se z inteligentnim senzorjem bližine samodejno odklene in za vklop skuterja le pritisnete gumb na skuterju. Ključ lahko tako nemoteno počiva v vašem žepu ali torbici. Ko se od skuterja umaknete, se sistem samodejno zaklene ter aktivira alarm. Brezskrbno, brez iskanja ključev.

Yadea C-Umi električni skuter, lcd ekran

(PO)POLNA LED OSVETLITEV

Skuter C-Umi je v celoti opremljen z moderno oblikovanimi LED lučmi. Zavorna luč športne linije z vgrajenimi smerniki, spredaj pa ambientalen lok na vrhu ter dva žarometa za kratek in dolg snop luči.

25 ali 45 km/h IN DO 80 KILOMETROV DALEČ

Zakaj bi se kuhali v avtu v koloni, če lahko brez ropota in smradu odpeljete mimo na svojem C-umi skuterju! S snemljivo li-ion baterijo kapacitete 1,35 kWh vas bo popeljal po vseh dnevnih opravkih, saj boste z njim prevozili preko 50 kilometrov pri hitrosti 45 km/h in do kar 80 kilometrov z različico 25 km/h.

Yadea C-Umi električni skuter, keyless start, sense sensor

PREGLEDEN LCD EKRAN

Poleg LED svetil in enostavnega sistema vklopa brez ključa, je skuter C-Umi opremljen tudi z velikim preglednim ekranom, ki prikazuje stanje napolnjenosti baterije, skupne prevožene kilometre, izbrano stopnjo moči in hitrosti ter trenutno hitrost vožnje.

NIZKA TEŽA

Električni C-Umi se vozi enostavno kot kolo, saj ima izjemno nizko težo 60 kilogramov (brez baterije le 52 kilogramov), kar omogoča enostavno rokovanje, prav tako pa prevažanje na prikolici ali v kamperju. C-Umi bo hitro postal vaš nepogrešljiv prevoz tudi na dopustu.

Ugoden električni skuter v treh barvah

Skuter C-Umi je na voljo v treh barvnih različicah, ne glede na izbiro barve pa ponuja popolno svobodo po izjemni ceni. Skuter je opremljen s prenosno baterijo, ki jo lahko polnite v stanovanju ali pisarni, enostavno kot mobilni telefon.

Električni skuter C-Umi je s težo le 60 kilogramov in nizkim sedežem odličen za mlajše uporabnike in uporabnice, vožnja z njim pa je neverjetno enostavna in zabavna. Je popolna izbira za vsakodnevne poti v službo, šolo, treninge ali nedeljski izlet v mesto.

Za vožnjo z njim ni potreben izpit, če izberete različico 25 km/h, za hitrejšo izvedno 45 km/h pa je potreben izpit za avto ali moped (kategorija AM s 15 leti starosti). Skuter C-Umi je registriran pa je za prevoz dveh oseb.

Yadea C-Umi električni skuter, mat črn
električni skuter Yadea C-Umi - bel

Izkoristi akcijo!

Skuter C-Umi je med najugodnejšimi skuterji na trgu, a vseeno uporabniku nudi bogato opremo od LED svetil in “keyless” vklopa, do poskočnega brezkrtačnega pogona in li-ion prenosne baterije. C-Umi je največ za vaš denar.

Vzdrževanje tega skuterja skorajda ni potrebno, priporočljiv je le letni redni pregled za zanesljivo in dolgo pravilno delovanje.

V naši trgovini v Ljubljani nudimo zanesljivo podporo od svetovanja do servisa in opreme, strankam pa omogočamo tako dostavo skuterja, kot servis in vzdrževanje na vašem domu. 

Poceni električni skuter Yadea C-Umi
Ugoden električni skuter Yadea C-Umi 45 km/h

Ne išči naprej!

C-Umi je skuter večno modernih linij, presenetljivih zmogljivosti, hkrati pa je super okreten in lahkoten tudi za tiste uporabnike, ki se prvič srečujejo s skuterji ali mopedi.

C-Umi skuter se ponaša z izjemno ceno, ki nima konkurence!

Vas še ni prepričal?

Obiščite našo trgovino v Ljubljani in z veseljem vam bomo ponudili preizkus ter svetovali po naših najboljših močeh.

Pišite nam na info@smartelektro.si ali pokličite 070 737 139.

Pričakujemo vas ;)

NAKUP

Si želiš novi C-Umi? Naroči svojega in postani del čistejše urbane mobilnosti.

Yadea C-Umi električni skuter, mat črn - diagonala