Električni skuter MQi GT spada med večje skuterje in je na voljo s hitrostjo 45 km/h (kategorija AM) ali 70 km/h (kategorija A1).
Model MQi GT je nadgrajena in povečana različica dobro poznanega MQi+, ki je najbolje prodajan električni skuter preteklih dveh sezon. Ima večja, 14″ platišča ter je opremljen z dvema prenosnima baterijama skupne kapacitete 3 kWh, ki pri hitrosti 45 km/h zadoščata za preko 100 kilometrov dometa. Elektro skuter MQi GT ima bogato serijsko opremo, ki vključuje tempomat, avtomatski izklop smernikov, alarm ter GPS sledilnik in dinamični LED žaromet.

Vsaka baterija ima priročen ročaj in tehta le 10 kilogramov, zato ju lahko napolnite kjerkoli in kadarkoli, enostavno kot mobilni telefon.
MQi GT je dobavljiv tudi v različici s podaljšanim dosegom “extended range”, ki je opremljen z baterijama Panasonic skupne kapacitete 4 kWh in možnostjo kategorije A1 s končno hitrostjo 70 km/h (ni v redni ponudbi, dobavljivo le po naročilu).

300€ (za 45 km/h različico) in 750€ (70km/h različica) subvencije Eko Sklada prejmete po nakupu tega električnega vozila. Dokumente za subvencijo Eko Sklada vam pripravimo pri nas. (Eko Sklad povrne subvencijo na vaš TRR v približno 60 dneh od oddaje vloge. Vlogo se odda po nakupu vozila).

Garancija: 2 leti na vozilo, 2 leti na baterijo.