Nami. Poznavalci vedo.

Dva zmogljiva motorja maksimalne moči 4.800W (nominalna moč 2x 1.000W) v kombinaciji z dvema 40 A sinusnima krmilnikoma zagotavljata tiho, a vznemirljivo pospeševanje do 70 km/h. Izjemno sine-wave krmiljenje vam omogoča, da skiro brez težav kontrolirate že pri hitrosti pešca – tudi pri nastavitvi polne moči.

VOŽNJA V DEŽJU

Ne obremenjujte se, ko vas ujame slabo vreme. Baterija in krmilniki so varno zaprti in popolnoma vodotesni. Pametno zasnovani blatniki preprečujejo pršenje vode. Skiro ima standard zaščite IP55, ki je dovolj za brezskrbno vožnjo v dežju in po mokrih podlagah.

VOŽNJA PONOČI IN V PROMETU

Sprednja LED luč z 2000 lumni odlično osvetljuje cesto pred vami. Zadnji LED trak postane svetlejši, ko zavirate in vključite smernike za najvišjo varnost v prometu. Motoristična hupa poskrbi, da boste slišani v gostem prometu.

NASTAVITE SKIRO SVOJEMU STILU

Enostavno nastavite trdoto ter rebound (hitrost vračanja) amortizerjev za stabilnost na cesti ali udobje na grobih podlagah. Pametni zaslon vključuje 5 različnih popolnoma prilagodljivih načinov vožnje, vključno z nastavitvami za navor sprednjega in zadnjega motorja, električno zavorno moč, pospešek itd.

PELJITE SE DLJE

Pričakujte kar 60-80 kilometrov dosega (preizkušeno s strani NAMI z voznikom, težkim 75 kg pri povprečni hitrosti 45 km/h). Skiro napolnite v samo 6 urah s priloženim hitrim polnilnikom 5 A.

KO NE VOZITE

Zložite svoj skiro KLIMA v samo nekaj sekundah z mehanizmom čvrstim kot skala. Skiro ni narejen za nošenje v eni roki, ampak ga je mogoče zlahka dvigniti v prtljažnik z dvema rokama.

 

Elektricni skiro Nami Klima - Nami electric - sinonim za kakovost.

NAKUP

Si želiš novi NAMI Klima?
Naroči svojega in postani del
čistejše urbane mobilnosti.

Tudi na obroke preko leanpay.si
(vprašaj nas za več informacij)

Skiro Nami Viper Klima - zložen