Električni moped NIU UQi GT

Teža mopeda 75 kg
Nosilnost 152 kg (2 osebi)
Največja moč 2.000 W
Baterija (snemljiva, teža 10 kg) 1,5 ali 2,0 kWh
Hitrost 45 km/h
Domet 50 ali 60 km
Pnevmatika spredaj 90/90-14
Pnevmatika zadaj 100/80-14
BOSCH pogonski sklop

Svetovno priznana znamka, ki v modelu UQi GT skrbi za izjemno učinkovit in tih pogon. Ta v kombinaciji s tehnologijo krmiljenja FOC (Field Oriented Control) nudi enakomeren pospešek ter nizko porabo, sistem EBS pa energijo ob zaviranju izkorišča za polnjenje akumulatorja.

Preprosto navdihujoč

S svojo enostavnostjo, dovršenim “naked” dizajnom
ter poudarjenim prednjim LED žarometom poskrbi za navdušene poglede.
Električni UQi GT je v celoti opremljen z lučmi v LED tehniki.

Hitrost 45 km/h: izpit za avto ali moped

Omejitev hitrosti na 45 km/h omogoča vožnjo s kategorijo AM (večina je to dovoljenje prejela z izpitom za avtomobil, sicer pa se izpit AM lahko opravlja že s 15 leti starosti). 

elektricni moped NIU UQi GT - moder
elektricni moped NIU UQi GT, rdec

Vklop brez ključa

Vaš e-skuter NIU odklenete že od daleč, preko daljinca lahko vklopite tudi luči, da skuter lažje najdete v temni garaži ali parkirišču, zaženete pa ga le s pritiskom na gumb.

Enostavneje ne gre.

NIU App

Obveščanje v realnem času

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

“NIU aplikacija v oblaku” omogoča spremljanje statusa vašega e-skuterja v realnem času. Tudi, kadar vozilo ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji NIU-servis in prebirate navodila za uporabnike …

niu-servis-slovenija

NIU jamstvo

Vsi NIU skuterji in mopedi imajo 24-mesečno garancijo na baterijo in komponente.  Svoj električni skuter/moped NIU lahko pripeljete k nam na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa vam le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.

NAKUP

Si želiš novi UQi GT? Naroči svojega
in postani del čistejše urbane mobilnosti.