Električni moped SuperSoco

TC Wanderer

ZnamkaSuperSoco
Teža103 kg
Nosilnost2 osebi
Domet na polnjenjedo 130 km z dodatno baterijo*
Največja moč3.500 W
Najvišja hitrost45 km/h (omejen)**
Pnevmatike spredaj/zadaj100/80-17 / 120/80-17

*Domet z osnovno baterijo je do 65 kilometrov.
**Spada v kategorijo AM (izpit za moped oziroma avto).

Atraktiven. Zanesljiv. TC Wanderer

Električni motocikel TC Wanderer je pravzaprav moped, saj je z blokado hitrosti na 45 km/h (max. zmogljivost 75 km/h) dovoljena vožnja z izpitom za avto (kategorija AM). Temu primerna je njegova nizka teža (103 kilograme) ter preprosto snemljiv akumulator za polnjenje izven mopeda doma, v službi ali kje drugje. TC Wanderer omogoča priklop dveh baterij hkrati za domet do 130 kilometrov na polnjenje.

2 leti garancije na vozilo in baterijo ter izjemna pozornost do detajlov prepričata še tako zahtevnega uporabnika. Moped lahko prevaža dve osebi, tehnično dovoljena obremenitev je 160 kilogramov. Opremljen je z disk zavorami spredaj in zadaj s sistemom CBS, LED svetili ter tihim pogonom največje moči 3.500W.
S priloženim polnilcem se baterija na domači vtičnici napolni v 3 urah do 100%.

4 barve, neskončno pogledov.

 

 

Električni moped TC Wanderer je unikat brez primere. Izberite svojo najljubšo barvo izmed atraktivnih kombinacij keramično modre, vintage zelene, peščeno rjave ali nevihtno sive.

E-moped TC Wanderer - zadek

 

 

Pod nežno zaobljenimi linijami, ki spomnijo na klasične motocikle, se skriva moderna tehnologija, ki navduši že ob prvem stiku z mopedom. Vgrajena povezava z mobilnim telefonom omogoča GPS lociranje, statistiko vožnje, prikaz stanja baterije… Električni moped TC Wanderer je serijsko opremljen s “keyless” vklopom brez ključa in LED svetili.

NAKUP

Si želiš novi TC Wanderer? Naroči svojega in postani del čistejše urbane mobilnosti.

Električni motocikel - moped TC Wanderer - siv