Električni moped NIU UQi Pro

 
Teža mopeda52 kg
Nosilnost147 kg (1 oseba)
Največja moč1.200 W
Baterija (snemljiva, teža 5 kg)Panasonic 48V 21Ah
Hitrost25 ali 45 km/h
Domet60 ali 40 km
Pnevmatike spredaj/zadaj65/95-12

Klasičen moped. Moderen e-pogon

Pogon električnega mopeda NIU UQi prihaja izpod rok nemškega proizvajalca Bosch, prenosna baterija, ki tehta pičlih 5 kg, pa je izdelana iz litij-ionskih celic Panasonic najvišje kakovosti, kar potrjuje 2-letna garancija na vozilo in tudi na baterijo.

elektricen skuter niu

Električni moped UQi Pro je na voljo v štirih privlačnih barvnih kombinacijah:

Kompakten e-moped
izjemnih lastnosti

je z ozko zasnovo in vidnim okvirjem v črni barvi odlična izbira za vse, ki imate v garaži stisko s prostorom, ali pa boste svoj nov najljubši e-moped odpeljali s seboj na dopust.
Kljub svoji majhnosti se ponaša z dovolj velikimi, 12-colskimi kolesi ter kolutnima zavorama spredaj in zadaj.

Preprosto navdihujoč

S svojo enostavnostjo in dovršenim “naked” dizajnom ter poudarjenim prednjim LED žarometom poskrbi za navdušene poglede.
UQi je v celoti opremljen z lučmi v LED tehniki.

Hitrost 25 km/h ali 45 km/h

Izberete lahko različico po vaših potrebah: za hitrost 25 km/h ne potrebujete vozniškega izpita (vozijo ga lahko otroci od 12. leta starosti z opravljenim kolesarskim izpitom) in se vozi po kolesarskih stezah, medtem, ko hitrejša 45 km/h različica zahteva izpit  za moped kategorije AM (večina je to dovoljenje prejela že z izpitom za avtomobil), z njo pa se je dovoljeno voziti le po cesti.

BOSCH in PANASONIC

sta svetovno priznani znamki, ki v modelu UQi Pro skrbita za izjemno učinkovit in zanesljiv pogonski sklop. Ta v kombinaciji s tehnologijo krmiljenja FOC (Field Oriented Control) nudi enakomeren pospešek ter nizko porabo, sistem EBS pa energijo ob zaviranju izkorišča za polnjenje akumulatorja.

Vklop brez ključa

Vaš e-skuter NIU odklenete že od daleč, preko daljinca lahko vklopite tudi luči, da skuter lažje najdete v temni garaži ali parkirišču, zaženete pa ga le s pritiskom na gumb.

Enostavneje ne gre.

NIU App

Obveščanje v realnem času

GPS/Sistem proti kraji/Zemljevid z vožnjami/Diagnostika/Asistenca

“NIU aplikacija v oblaku” omogoča spremljanje statusa vašega e-skuterja v realnem času. Tudi, kadar vozilo ni v vašem vidnem polju, ste lahko mirni zahvaljujoč GPS sistemu proti kraji ter vgrajenemu alarmu. Preko aplikacije na telefonu lahko spremljate statistiko svojih voženj, lokacijo vašega skuterja v vsakem trenutku, stanje akumulatorja, locirate najbližji NIU-servis in prebirate navodila za uporabnike … 

niu-servis-slovenija

NIU jamstvo

Vsi NIU skuterji in mopedi imajo 24-mesečno garancijo na baterijo in komponente.  Svoj električni skuter/moped NIU lahko pripeljete k nam na redni servisni pregled ali morebitno popravilo in poskrbeli bomo za brezhibnost vašega vozila, z veseljem pa vam pomagamo tudi pri montaži kovčka, nosilca za telefon, ali pa vam le svetujemo glede vašega novega najljubšega prevoznega sredstva.

NAKUP

Si želiš novi UQi Pro? Naroči svojega
in postani del čistejše urbane mobilnosti.