Predelave in dodatna oprema za električni skiro

Pri Smartelektro dobavimo in vgradimo dodatno opremo, nudimo menjavo zavor in vzmetenja ter opravimo redni servis električnega skuterja ali skiroja. Prav tako skrbimo za garancijska popravila za skuterje znamk NIU, Super Soco, Smartelektro, Coopop ter skiroje znamk Blaupunkt, Blade ter Vsett.

Ste kupili električni skiro, pa nima dovolj dometa?

Za primer vzemimo deklariran domet skiroja X (X označuje poljubno znamko in model skiroja) ki je neverjetnih 100 kilometrov. Seveda gre za tovarniški podatek v idealnih pogojih, ki v praksi ni dosegljiv, poleg tega pa je povprečen uporabnik 10 ali 20 kilogramov težji, se kdaj zapelje v klanec, morda ima malce premehke gume, pa tudi hitrost vožnje je večinoma višja od predvidene. In na koncu namesto obljubljenih 100 prevozi le 40 ali 50 kilometrov.

Povečanje dometa skiroja je mogoče z zamenjavo baterije z večjo, ali vgradnjo dodatne baterije. Preden se odločite za takšno rešitev, morate razmisliti o željenem dometu skiroja, ki je seveda odvisen od hitrosti vašega skiroja, teže ter terena, kjer se najpogosteje vozite. Dodatno baterijo se najlažje vgradi v torbico, ki jo namestimo na krmilo skiroja. Ekipa Smartelektro vam z veseljem priskoči na pomoč z izkušnjami in rešitvami, napišite nam svoje želje na info@smartelektro.si

Izbira novega skiroja v poplavi ponudbe na spletu:

Internet je poln takšnih in drugačnih trgovin in tudi med skiroji je izbira že neskončna. Razen nekaj izjem, kot sta recimo Segway in Xiaomi, je večina znamk kupcem nepoznanih, kar seveda še dodatno oteži izbiro, prav tako pa podatki trgovcev pogosto zelo odstopajo od realnosti. Pri nakupu skiroja je ena pomembnejših informacij lokacija servisa, saj se pogosto zgodi, da potrebujete servis v garanciji, servisa pa za to znamko sploh ni v Sloveniji! Trgovec vaš skiro zapakira (ali pa ga morate sami) in pošlje neznano kam, vi pa za mesec dni ostanete brez skiroja.

Cena električnega skiroja je večini glavnega pomena, zato kupec pogosto izbere skiro atraktivnega izgleda z izjemno ceno ter super opisom. Po mesecu dni uporabe pa se že čuti zmanjšan doseg skiroja, zavore slabše primejo, hitrost je daleč od obljubljene… Seveda to ni nujno, je pa pri poceni skirojih, ki nudijo “prelepo, da bi bilo res” največkrat res tako.

Kako se izogniti nesrečni izbiri skiroja? Obiščite trgovino in preizkusite več različnih skirojev. Pogovorite se z izkušenim trgovcem, preglejte kritike (reviews) za izbran skiro na youtube in google, preden kliknete “dodaj v košarico”. Pa srečno vožnjo!