Poceni električni skuter Yadea C-Umi

Iščeš poceni, a zanesljiv električni skuter? Morda kupuješ svoj prvi skuter in (še) nimaš izpita? Voziš lahko 25 km/h različico že z 12. leti!
C-Umi je odličen skuter tudi za darilo ob birmi, zaključku osnovne šole ali rojstni dan, saj je eden najugodnejših e-skuterjev na trgu!

Yadea C-Umi 25 km/h ali 45 km/h je ugoden električni skuter, ki nudi zanesljivo in poceni vožnjo z minimalno vzdrževanja, kot smo ga bili vajeni pri bencinskih skuterjih, saj ne potrebuje olja, filtrov, svečk… Potrebuješ le domačo vtičnico za polnjenje baterije, ki je tudi enostavno prenosna in tako omogoča polnjenje izven skuterja. S poskočnim značajem in nizko ceno skuter C-Umi prehiteva bencinske konkurente, hkrati pa ponuja pestro opremo, ki smo je vajeni pri proizvajalcih višjega cenovnega razreda: Daljinski vklop skuterja je nadgrajen s senzorjem bližine ključa, ki omogoča popolno svobodo, vsa svetila v LED tehniki, velik pregleden ekran, alarm … Skuter C-UMI ne zahteva nobenega vzdrževanja in ima priloženo vse potrebno za vožnjo in polnjenje na domači vtičnici, enostavno kot mobilni telefon.

Hitrost skuterja C-Umi je 25 km/h (brez izpita že z 12 leti starosti) ali 45 km/h (kategorija AM; vozen z izpitom za avto oziroma moped).

Domet skuterja je do 80 kilometrov (različica 25 km/h), s hitrostjo 45 km/h pa po naših izkušnjah povprečen uporabnik s skuterjem C-Umi prevozi med 50 in 55 kilometri vključujoč semaforje, krajše vzpone, skratka, vožnja brez “šparanja”. Ravno prav za opravke po mestu, vožnjo v šolo ali popoldanske aktivnosti. OGLEJTE SI SKUTER V SPLETNI TRGOVINI.

Ugoden električni skuter Yadea C-Umi 45 km/h
Yadea C-Umi električni skuter, mat siv, brez izpita
Majhen in lahek mestni električni skuter C-Umi

Akcijska cena skuterja C-Umi je 1.799€ z ddv, od katere po nakupu skuterja prejmete povrnjenih 300€ subvencije Eko Sklada. Podjetja pa so namesto subvencije upravičena do odbitka DDV.

Yadea C-Umi je skuter, ki navduši! Je najugodnejši skuter v svoji kategoriji, hkrati pa primerljiv z dražjimi modeli, kot je NIU MQi+ ali Piaggio One.

Pokličite nas na 070 737 139 ali nam pišite na info@smartelektro.si in izberite svoj nov najljubši skuter! Nudimo tudi dostavo po celotni Sloveniji ter predstavitev na domu.

Vabljeni ste tudi v trgovino Smartelektro Ljubljana-Brdo, kjer si skuterje lahko ogledate v živo ter jih preizkusite, mi pa vam bomo svetovali pri izbiri novega električnega konjička.

OGLEJTE SI SKUTER V SPLETNI TRGOVINI.

Yadea C-Umi električni skuter, led luči

Ne zamudi akcijske cene!

Kot vidiš, je C-Umi prava izbira, zato izkoristi znižano ceno ter subvencijo Eko Sklada, ter se odpelji v poletje z vetrom v laseh, brez prometnih zastojev, brez ropota, brez servisov, predvsem pa brez smradu bencina in olja!

 • Znamka: Yadea
  Hitrost: 25 (brez izpita) ali 45 km/h (AM)
  Domet: do 80 kilometrov (25 km/h)
  Teža: 60 kg, nosilnost 160 kg (2 osebi)
  Največja moč motorja: 1.800W
  Akumulator: 48V 28 Ah (1,34 kWh)
  Vrsta akumulatorja: li-ion, snemljiv/prenosen
  Dimenzije: 1720 x 725 x 1020 mm
  Pnevmatike: 10 x 3″ brez zračnice
  Zavore: spredaj disk, zadaj boben