Gume za skiro: hitri servis

Menjava gum na skiroju, nastavitev ali popravilo zavor, dodatna oprema in hitri servis za vaš skiro.

Ali vaš električni skiro potrebuje nove gume? Smartelektro Ljubljana-Brdo vam zagotovi vrhunsko storitev menjave gum in zračnic ter polnih oziroma neprebojnih gum, s katero bo vaš skiro hitro pripravljen na pot. Oglejte si našo ponudbo gum TUKAJ ali nas pokličite na 070 737 139. Naš servis se nahaja na naslovu Na griču 17, Ljubljana-Brdo. Cenik za servis električnega skiroja ali skuterja si oglejte spodaj.

🔧 Zaupanja vredni: naši usposobljeni tehniki zagotavljajo natančen in hiter postopek menjave gum na skiroju ali skuterju.

🚀 Optimizirana zmogljivost: Napihljive gume, ki zagotavljajo gladko in varno vožnjo ali polne-neprebojne pnevmatike, za vožnjo brez strahu po predrti gumi.

🕒 Servis skiroja v istem dnevu: V nekaterih primerih je možno popravilo takoj oziroma v roku ene ure! Hitro se vrnite na pot z našo učinkovito storitvijo.

🛡️ Zagotavljanje varnosti: vaše dobro počutje je naša glavna prednostna naloga. Svetujemo vam glede izbire primernih pnevmatik, zavor in druge opreme za vaš električni skiro ali skuter.

🚀 Polne/trde gume ali napihljive pnevmatike?

Kakovostne napihljive gume ne zagotavljajo samo bolj gladke vožnje z vašim skirojem, ampak tudi oprijem in vodljivost skiroja, vendar imajo slabost pogostega puščanja zraka, zaradi česar se mnogi odločijo za vgradnjo polnih, nenapihljivih, trdih, neprebojnih gum, kakorkoli jim želite reči. Polne gume nudijo malce tršo vožnjo od napihljivih, a vas pripeljejo na cilj brez skrbi, da bi sredi poti guma spet spustila.

Oglejte si ponudbo gum za skiroje TUKAJ.

Obiščite naš servis v Ljubljani in skupaj bomo našli rešitev za vaš skiro. Nudimo nadomestne gume in zavore za znamke Xiaomi, Ninebot, E-Goni, Vsett, Kaabo, Eco Speed, Robbo in druge.

menjava pnevmatike na skiroju Vsett