Servis električnih skuterjev

Pri SmartElektro vam nudimo servis električnih skuterjev in nekaterih drugih električnih vozil kot tudi menjavo in testiranje akumulatorjev, menjavo pnevmatik na vašem e-skuterju ter diagnostiko vozil znamk Niu ter SuperSoco, za katere smo tudi pooblaščeni trgovec in serviser.

 

Akumulatorji znamke Xupai so trenutno edini namenski Pb akumulatorji za električne skuterje v Sloveniji. Imajo daljšo življenjsko dobo in večji domet na polnjenje od drugih.

Ponudbo akumulatorjev si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini na Bolhi: Bolha.com

Poleg klasičnih svinčenih (silikonskih, Pb) akumulatorjev nudimo tudi obnovo in menjavo litijevih (litijskih, LiPO, LiFePo4) celic. Prav tako sestavljamo nove komplete po željah stranke.

Naša ugodna ponudba li-ion celic: Smartelektro – Bolha

Pokličite: 070 737 139

info@leparec.net

Pošljite povpraševanje!

Servis e-skirojev

Prazna guma na električnem skiroju

Hitra in ugodna menjava pnevmatik na električnih skirojih različnih znamk (Xiaomi, Blaupunkt, Ring, Segway, Xplore, Robbo, Kaabo, Inokim, UrbanRide …). Na zalogi imamo tudi polne gume različnih dimenzij in barv, ponudbo si oglejte tukaj: https://www.smartelektro.si/trgovina/elektricni-skiro/

Smo pooblaščeni serviser e-skirojev znamke Blaupunkt, za katere opravljamo vse vrste popravil in vzdrževanja. 

Cene akumulatorjev za električna vozila se zelo razlikujejo, saj so odvisne od mnogo dejavnikov: vrsta originalnih baterij, napetost, kapaciteta in željeni domet vašega vozila. Pri nas nudimo ugodne nadomestne svinčene akumulatorje, sestavljamo pa tudi litij-ionske baterije uveljavljenih znamk LG in Panasonic po željah kupca. Cene takšnih baterij se za e-skiroje gibljejo med 150 in 200€, če želite večji doseg z vašim skirojem, do  približno 350€ z ddv. Pri skirojih višjega ranga z baterijami višjih napetosti (48V in 60V) pa tudi več.

Za električne skuterje imamo v ponudbi tako svinčene baterije kot litij-ionske, ki jih sestavimo po vaših željah. Originalne baterije v večini primerov lahko zamenjamo  z zmogljivejšimi in povečamo doseg tudi do 100%.

Cenik nadomestnih svinčenih akumulatorjev:

  • Eskuter Alpha (6-DZM-12) nadomestni akumulatorji 153,72€
  • Eskuter Beta, Gamma, Pan (6-DZM-20) nadomestni aku. 232,00€
  • Eskuter Beta, Gamma, Pan aku. z dometom do 100 km 598,00€
  • sestavljamo tudi baterije za druge električne skuterje. Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 070 737 139.

V ponudbi imamo različne polnilce za e-kolesa, invalidske vozičke in električne mopede ter skuterje. Cene polnilcev se začnejo pri 40€ za baterije manjših kapacitet in lahko narastejo glede na moč/hitrost polnjenja, napetost baterij ter kvaliteto polnilca.