Servis električnih skuterjev

Pri SmartElektro vam nudimo servis električnih skuterjev in nekaterih drugih električnih vozil kot tudi menjavo in testiranje akumulatorjev, menjavo pnevmatik na vašem e-skuterju ter diagnostiko vozil znamk Niu ter SuperSoco, za katere smo tudi pooblaščeni trgovec in serviser.

 

Akumulatorji znamke Xupai so trenutno edini namenski Pb akumulatorji za električne skuterje v Sloveniji. Imajo daljšo življenjsko dobo in večji domet na polnjenje od drugih.

Ponudbo akumulatorjev si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini na Bolhi: Bolha.com

Poleg klasičnih svinčenih (silikonskih, Pb) akumulatorjev nudimo tudi obnovo in menjavo litijevih (litijskih, LiPO, LiFePo4) celic. Prav tako sestavljamo nove komplete po željah stranke.

Naša ugodna ponudba li-ion celic: Smartelektro – Bolha

Pokličite: 070 737 139

info@smartelektro.si
Pošljite povpraševanje!

Servis e-skirojev

Hitra in ugodna menjava pnevmatik na električnih skirojih različnih znamk (Xiaomi, Blaupunkt, Ring, Segway, Xplore, Robbo, Kaabo, Inokim, UrbanRide …). Na zalogi imamo tudi polne gume različnih dimenzij in barv, ponudbo si oglejte tukaj: NADOMESTNI DELI ZA SKIROJE. Smo pooblaščeni serviser e-skirojev Blaupunkt in VSETT, za katere opravljamo vse vrste popravil in vzdrževanja.
Prazna guma na električnem skiroju

Cene akumulatorjev za električna vozila se zelo razlikujejo, saj so odvisne od mnogo dejavnikov: vrsta originalnih baterij, napetost, kapaciteta in željeni domet vašega vozila. Pri nas nudimo ugodne nadomestne svinčene akumulatorje in sestavljamo litij-ionske baterije uveljavljenih znamk LG in Panasonic po željah kupca. Cene takšnih baterij se za klasične e-skiroje gibljejo med 150 in 200€, če želite večji doseg z vašim skirojem, do  približno 300€. Pri skirojih višjega ranga z baterijami višjih napetosti (48V-72V) pa se cene začnejo pri 400-450€.

Za električne skuterje imamo v ponudbi tako svinčene baterije kot litij-ionske, ki jih sestavimo po vaših željah. Originalne baterije v večini primerov lahko zamenjamo  z zmogljivejšimi in povečamo doseg tudi do 100%.

Cenik nadomestnih svinčenih akumulatorjev:

  • Eskuter Alpha (6-DZM-12) nadomestni akumulatorji 153,72€
  • Eskuter Beta, Gamma, Pan (6-DZM-20) nadomestni aku. 232,00€
  • Eskuter Beta, Gamma, Pan akumulator li-ion z dometom do 100 km 682,00€
  • sestavljamo tudi baterije za druge električne skuterje. Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 070 737 139.

V ponudbi imamo različne polnilce za e-kolesa, invalidske vozičke in električne mopede ter skuterje. Cene polnilcev se začnejo pri 40€ za baterije manjših kapacitet in lahko narastejo glede na moč/hitrost polnjenja, napetost baterij ter kvaliteto polnilca.